26. kolovoza 2021.

Početak pedagoške godine 2021./22.

Nova pedagoška godina počinje u srijedu 1. rujna 2021. u svim objektima dječjeg vrtića Radost (Crikvenica, Dramalj, Jadranovo, Selce).

Radno vrijeme 10-satnih programa je od 6:30 do 16:30.
Radno vrijeme poludnevnog programa (skupina "Slatkići" Crikvenica) je od 7:30 do 13:00 sati.

Financiranje projekta "Radost za radost" (Europski socijalni fond) je završilo 20.5.2021. godine. Osnivač financira uslugu popodnevnog i produljenog rada do kraja pedagoške 2020./2021. godine sukladno potrebama roditelja korisnika, te se danom 31.8.2021. godine prestaje provoditi popodnevni i produljeni rad vrtića. Još nemamo obavijesti je li projekt "Radost za radost 2" odobren za financiranje.Vrtić će obavijestiti roditelje ako tijekom pedagoške godine dođe do izmjena.

Molimo djecu dovodite u vrtić najkasnije do 9:00 sati. Novoupisana djeca dolaze prema rasporedu adaptacija te dogovoru sa stručnim timom, a kasnije prema dogovoru s odgajateljicama skupine.

Obzirom na trenutno važeće mjere i upute vezane za suzbijanje širenja zaraze COVID-19 virusom, roditelji ulaze u vrtić do garderobe. Roditelji novoupisane djece mogu ući i boraviti u garderobi skupine maksimalno do 15 min, uz obavezno nošenje maske (ponijeti sa sobom!) i papuča ili zaštitne navlake za obuću koju će osigurati vrtić. Obavezno je držanje distance od ostalih osoba i djece, najmanje 1,5 metra.
Popisi djece po skupinama su objavljeni 23. 8. 2021. godine i nalaze se na oglasnim pločama vrtića.

Roditelji novoupisane djece će Ugovor o korištenju usluga vrtića dobiti od odgajateljica, te ih ispunjene i potpisane vratiti odgajateljicama isti dan. Ostale obrasce treba dostaviti u roku od tri dana od polaska u vrtić. Obavezno donijeti liječničku potvrdu.
Roditeljski sastanci skupina će se održati tijekom rujna

Molimo Vas da ukoliko primijetite promjene (povišena tjelesna temperatura, proljev, povraćanje, gubitak apetita, crvenilo oka, curenje nosa, kašalj, promjene na koži…) kod Vašeg djeteta, ne dovodite dijete u vrtić, dok niste sigurni u njegovo zdravstveno stanje. U slučaju da odgajateljica uoči promjenu u ponašanju ili općem stanju djeteta, pravovremeno ćemo Vas obavijestiti. Molimo Vas da u najkraćem mogućem roku dođete po Vaše dijete, a nakon povratka s bolovanju obvezno priložite liječničku ispričnicu. U protivnom, nećemo biti u mogućnosti primiti dijete.

Obavezno pročitajte upute za roditelje.

Svim roditeljima i djeci želimo dobrodošlicu i ugodan boravak u našem vrtiću.

Zadnje objave