E-OBRASCI

KEKS Pay

Besplatnu KEKS Pay mobilnu aplikaciju mogu koristiti klijenti svih banaka. Računi se mogu primati direktno u KEKS Pay aplikaciji i plaćati bez naknade i troškova.
Za korištenje usluge je potrebno na mobitelu instalirati aplikaciju KEKS Pay, zatim odabrati opciju "KEKS Pay režije" te u samo dva koraka poslati zahtjev Dječjem vrtiću Radost za primanje računa u aplikaciji. Po odobrenju zahtjeva od strane vrtića (u pravilu najkasnije do sljedećeg radnog dana), buduće račune korisnici će primati u digitalnom i PDF obliku u KEKS Pay aplikaciji, a po želji i na e-mail.
applegoogle playhuawei app
Sve transakcije u KEKS Payu se mogu izvršiti terećenjem debitnih, kreditnih ili prepaid kartica bilo koje banke ili terećenjem besplatnog prepaid KEKS računa unutar aplikacije.
Potvrdu o uplati računa automatski se dostavlja na e-mail. Uplate su dostupne 11 godina, a računi u PDF-u najmanje dvije godine. U tom smislu KEKS Pay predstavlja ujedno arhivu računa koja je korisnicima uvijek dostupna, pa čak i ako deinstaliraju aplikaciju i kasnije je ponovno instaliraju. Korisnik od usluge "KEKS Pay režije" po želji može odustati u bilo kojem trenutku, a deaktivacija usluge se provodi također digitalno putem aplikacije.