5. veljače 2019.

Okrugli stol "Rastimo zajedno"

U Gradskoj vijećnici u Crikvenici će se u petak 8. veljače s početkom u 13 sati održati okrugli stol o podršci roditeljstvu, ranom razvoju djece i dostupnosti programa "Rastimo zajedno"

Svrha okruglog stola je informirati stručnjake odgojno-obrazovnih ustanova i gradonačelnike, načelnike i pročelnike o programima podrške roditeljima djece rane dobi "Rastimo zajedno" i roditeljima predškolske djece s teškoćama u razvoju "Rastimo zajedno Plus" te zagovarati osiguranje njihove daljnje dostupnosti, održivosti i razvoja kvalitete. Radi se o radionicama koje su nastale u suradnji s UNICEF-om.

Na okruglom stolu će biti predstavljeni navedene programi i rezultati njihove evaluacije, iskustva u njihovoj provedbi u dječjim vrtićima Međimurske županije kao i rezultate istraživanja o uvjetima u kojima se program provodi u svim županijama RH.

Okrugli stol organiziran je u okviru Programa "Za snažniju obitelj" kojeg su pokrenuli Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i UNICEF s ciljem jačanja i širenja socijalnih usluga za obitelji s djecom.

Zadnje objave