28. studenoga 2018.

Roditelji u skupini "Delfini"

Povodom Mjeseca knjige, koji se obilježava od 15. 10. do 15. 11., u skupini "Delfini" su boravile četiri mame koje su djeci pročitale najdraže slikovnice svoje djece.
Gitina mama pročitala je slikovnicu "Pas Morskić i veliko iznenađenje" te "Što je bubamara čula ovaj put". Larina mama pročitala je priču o Bambiju.
"Gospođica Neću" bila je izbor Miline mame. Danteova i Oliverova mama pročitala je interaktivnu slikovnicu "Moj telefon".

Nakon čitanja slikovnica mame su se još malo poigrale s djecom što je djecu skupine razveselilo. Naravno, najsretnija su bila djeca čije mame su boravile u skupini.
Zahvaljujemo se svim mamama koje su se odazvale našem pozivu i veselimo se novim dolascima koje planiramo realizirati.

Boravak roditelja u skupini je dragocjeno iskustvo za njega, dijete, za ostalu djecu i odgojitelje. Svaki komunikacijski kontakt s obitelji omogućuje razvoj partnerskog odnosa, razmjenu znanja i unapređenje kvalitete odgojno-obrazovne prakse.
Česta komunikacija između roditelja i odgajatelja promiče uspješnost iskustva učenja svakoga: i djeteta, i roditelja i odgajatelja. Svi oni mogu zajedno ostvariti iskustvo koje promiče, izaziva i slavi uspjeh djeteta.

Zadnje objave