kuhar

TIP 2

Jelovnike sastavlja zdravstvena voditeljica u suradnji s glavnom kuharicom. Za djecu s posebnim prehrambenim potrebama obroci se sastavljaju u dogovoru s roditeljima i prema uputama liječnika. Za doručak dijete samo bira što će jesti uz nadzor odgojitelja. U popodnevnom programu djeci se priprema večera.

Ponedjeljak (17. 2.)

DORUČAK: čaj, mlijeko, kakao, maslac, pekmez, šunka, kruh
MEĐUOBROK: voće sezonsko
RUČAK: maneštra od graha, ječma, mrkvice, kukuruza i krumpira, cikla salata, kruh
UŽINA: pita od sira, kakao

Utorak (18. 2.)

DORUČAK: kukuruzne pahuljice, kakao, mlijeko, čaj, namaz od svježeg sira i vrhnja, kruh
MEĐUOBROK: voće sezonsko
RUČAK: pileća juha, pečena piletina, pire, špinat, zelena salata s ribanom mrkvom
UŽINA: voćni jogurt

Srijeda (19. 2.)

DORUČAK: palenta s mlijekom, maslac, sirni namaz, čaj, kruh
MEĐUOBROK: voće sezonsko
RUČAK: krem juha od brokule, tjestenina s mljevenim mesom, salata od crvenog kupusa
UŽINA: namaz od nugata, kruh, čaj

Četvrtak (20. 2.)

DORUČAK: zobene pahuljice na mlijeku, kakao, sirni namaz, sir trapist
MEĐUOBROK: voće sezonsko
RUČAK: goveđa juha, dinstana junetina s graškom, palenta, cikla salata
UŽINA: banana

Petak (21. 2.)

DORUČAK: proso na mlijeku, kakao, maslac, pekmez, čaj, kruh
MEĐUOBROK: voće sezonsko
RUČAK: juha od povrća s prosom, blitva s krumpirom, pohani oslić file, zelena salata s radičem
UŽINA: probiotik, pahuljice
Cijene i olakšice
Obrasci
Izbornik