kuhar

TIP 4

Jelovnike sastavlja zdravstvena voditeljica u suradnji s glavnom kuharicom. Za djecu s posebnim prehrambenim potrebama obroci se sastavljaju u dogovoru s roditeljima i prema preporuci i uputama liječnika. Za doručak se djetetu nudi više vrsta namirnica te dijete samo izabire što će jesti uz nadzor odgojitelja.

Ponedjeljak (22. 4.)

Uskršnji ponedjeljak – neradni dan

Utorak (23. 4.)

DORUČAK: šunka, sirni namaz, pahuljice, mlijeko, čaj, kruh
MEĐUOBROK: raznovrsno sezonsko voće
RUČAK: pileća juha, piletina s mahunama, mrkvom i krumpirom, palenta, salata od rajčice, kruh
UŽINA: acidofil i pahuljice

Srijeda (24. 4.)

DORUČAK: palenta, mlijeko, jogurt, maslac, pekmez, čaj, kruh
MEĐUOBROK: raznovrsno sezonsko voće
RUČAK: krem juha od mrkvice, musaka, salata od krastavaca, paprike i rajčice, kruh
UŽINA: puding od vanilije

Četvrtak (25. 4.)

DORUČAK: sir trapist, sirni namaz, pahuljice, čaj, kakao, kruh
MEĐUOBROK: raznovrsno sezonsko voće
RUČAK: goveđa juha s prosom, gulaš, njoki, salata od crvenog kupusa, kruh
UŽINA: voćni jogurt

Petak (26. 4.)

DORUČAK: griz na mlijeku, kakao posip, zdenka sir, pekmez, čaj, kruh
MEĐUOBROK: raznovrsno sezonsko voće
RUČAK: juha od rajčice, pohani oslić, pire, špinat, zelena salata s radičem, kruh
UŽINA: nugat namaz, kruh, čaj
kasica
Cijene i olakšice
obrasci
Obrasci
Izbornik