5. prosinca 2019.

Dječja događanja na 2. vikendu Adventa

Podjela poklona sv. Nikole započinje u petak 5. prosinca kada će sv. Nikola dijeliti poklone djeci u područnim vrtićima: u 9 sati u područnom objektu u Jadranovu, u 10 sati u u Dramlju, a u 11:15 sati u područnom objektu u Selcu.

U subotu će biti organizirana podjela poklona za sv. Nikolu za djecu u Preradovićevoj ulici od 9 do 13 sati prema grupama koje su naznačene u pozivnicama. Podjela će započeti nastupom dviju skupina Dječjeg vrtića Radost – skupine Morske zvjezdice iz Crikvenice, te skupina Delfini iz područnog objekta Selce, dok će u 11 sati nastupiti i pjevački zbog Centra Izvor Selce. Osim toga za sve mališane organizirana je i predstava u dvorani Zora u četiri različita termina.

Još nešto veoma posebno i atraktivno ovog vikenda biti će adventska kočija koja će ulicama našeg grada voziti od 10 do 12 sati i to od ulaza u Adventski park pa sve do hotela Miramare.

Nedjelja je rezervirana za gledanje božićnih crtića i filmova. U jutarnjem terminu biti će projiciran crtani film za djecu, dok će u popodnevnom terminu biti projicirana dva božićna filma.

Ostale informacije o Adventu u Crikvenici mogu se pronaći na web stranicama Grada Crikvenice.
Vidimo se i ovog vikenda u Preradovićevoj ulici, na klizalištu i u šumi Djeda Božičnjaka!

Zadnje objave